+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion a restaurace V Ráji Reviews

Hotel ratings

82%
Very good

by 16 reviews

  • Staff

    84%
  • Cleanliness

    87%
  • Equipment

    78%
  • Comfort

    78%
  • Value for money

    82%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
  • family with older children
  • family with young children
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 7.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion a restaurace V Ráji replied to this review.
Dobrý den. Velmi si ceníme tak vysokého hodnocení a jsme rádi, že se Vám u nás líbilo. Moc děkujeme a přejeme hezký den, Soukup Vladimír.

Anonym

single traveler, 15.9.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Václav Kelíšek

mature couple, 10.9.2017

Most Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Ochota pana Soukupa a jeho přístup k zákazníkům.

  • Škoda, že se nelze stravovat v restauraci. V přístupných informacích se zákazník nedozví, že se zde nenají. Jinak nemáme námitky, jen příjezd k zadní části by nemusel připomínat tankodrom.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Monika

mature couple, 31.7.2017

Litoměřice Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion a restaurace V Ráji replied to this review.
Dobrý den, paní Gregorová. Opravdu si velmi cením Vašeho hodnocení a děkuji Vám za něj. Budete vždy vítána. Přeji hezký den, Soukup Vladimír.

Vladimír

mature couple, 15.7.2017

Olomouc Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • - Starší, ale slušné vybavení pokojů. - V restauraci výborné pivo.

  • - Za 6dní pobytu neuklizeno, nevybrány nádoby s odpadem. - Až do půlnoci hluk z venkovní restaurace. - Nemožnost stravování v místě (zrušena kuchyně). - Televizor umístěn až u stropu.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 13.6.2017

Čeština

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 14.5.2017

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Příjemný čistý pokoj s dobrým vybavením , Lcd televize ,trezor na pokoji,

  • Nebyla u pobytu snídaně i přes její uvedení při rezervaci

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion a restaurace V Ráji replied to this review.
Dobrý den, pane Šrám. Děkuji Vám za kladné ohodnocení pokoje. Co se týče snídaně v ceně, tuto podáváme pouze při ubytování delším než jednu noc. Jinak je placená. Snídani v ceně Vám slíbila zprostředkovatelská služba, kterou jsem již několikrát na tuto nesrovnalost v prezentaci upozorňoval. Přesto jsem toho názoru, že za jednolůžkový pokoj komfortně vybavený není cena 400,- Kč nikterak vysoká. V našem regionu se cena pohybuje okolo 700,- až 900,- Kč. Děkuji za pochopení a přeji hezký den, Soukup Vladimír.

Anonym

single traveler, 19.2.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Slušné jednání, ochota.

  • I na pokojích je cítit kouř, přestože jsou nekuřácké.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 13.10.2016

Čeština

  • Overall rating
87 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 19.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion a restaurace V Ráji replied to this review.
Vážím si Vašeho hodnocení a velmi děkuji. Soukup.

Luboš

mature couple, 17.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Penzion a restaurace V Ráji replied to this review.
Dobrý den, pane Veselý. Moc Vám děkuji za vysoké hodnocení ubytování v našem penzionu. Velmi si toho vážím a přeji hezký den, Soukup Vladimír.

Jitka

single traveler, 11.9.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Líbilo se mi zařízení pokoje, účelné a jednoduché. Ocenila jsem, že okno nevedlo do hlučného prostředí; vyhovovalo mi, že snídaně byly podávány už od 6.30 hod.

  • Nemohu označit nic, co by se mi nelíbilo, vzhledem k tomu, že cena pobytu nebyla vysoká.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion a restaurace V Ráji replied to this review.
Dobrý den, paní Fantová. Děkuji Vám za kladné hodnocení a velmi si ho vážím. Přeji hezký den. Soukup Vladimír.

Ladislav Říha

single traveler, 12.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

young couple, 15.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dana

mature couple, 27.9.2015

Čeština

  • Overall rating
22 %
  • Za cenu podstatně výhodnější ( 300,- Kč/ os.) jsme melí jinde dva ručníky na osobu, žárovky v lampičkách, funkční LED televizi, která nevrčí víc než sám program, funkční žaluzie v okně. Jedním slovem - zklamání.

Personál
2
Služby
2
Čistota
4
Komfort
2
Cena/kvalita
1
Penzion a restaurace V Ráji replied to this review.
Dobrý den, paní Krausová. Hlavní problém asi bude v ceně. Skutečně nemohu poskytovat ubytovací služby za cenou, kterou si představujete. Při krátkodobém ubytování je cena za osobu a noc 400,- Kč. Ale s tím jste byla seznámena předem a s cenou souhlasila. Při dlouhodobém pobytu poskytuji výrazné slevy. To je ostatně možné si ověřit na mých internetových stránkách. Ručníky skutečně dáváme jeden na osobu. V případě, že jste potřebovali ručníky dva na osobu, stačilo zavolat na mé telefonní číslo. To je ostatně na každém pokoji uvedeno na stojánku pro případ jakýchkoliv dotazů či problémů. Zde bych osobně také problém neviděl. Stačilo zvednout telefon, nebo to oznámit na restauraci obsluze. Jsem stále k dispozici. Zvláště o pouti, která zde právě probíhala. Nechápu, co máte proti televizi. Zatím opravdu nemám LCD. Stávající ale funguje bezchybně. Žaluzie fungují také bezchybně na otvíracích oknech. Úzké prosklení cca 20 cm široké je také osazeno žaluziemi, ale pouze jako stabilní, nikoliv stahovací. Nechápu Vaše připomínky. Soukup Vladimír.

Jiří Jaskmanický

single traveler, 1.8.2015

Čeština

  • Overall rating
78 %
  • v podstatě standardní služby bez problémů

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.